Grondwerk

Grondwerk

De basis van de tuin begint bij een goede verharding, dit is van wezenlijk belang voor de duurzaamheid van uw tuin/ bestrating. Voor strak en duurzaam straatwerk is het van belang dat de fundering van de bestrating juist wordt uitgevoerd en niet bezuinigd wordt op de ondergrond.

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 13 recensies
powered by Google
js_loader
“De basis van de tuin begint bij een goede verharding”

Afgraven van
de toplaag

Voor het afgraven van de toplaag werken wij waar mogelijk met de grote graafmachine. Waar we niet met de grote apparatuur bij kunnen graven met een kleinere graafmachine.

Juiste soort
verharding aanbrengen

Na het afgraven van de toplaag is het noodzakelijk om de juiste onderlaag nieuw aan te vullen. Op de vlakken voor beplanting vullen wij bemeste tuinaarde aan, voor bestrating een stevig zandbed.

Professionele
machines

Wij werken bij alle projecten met moderne machines. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen zeer efficiënt maar ook erg precies kunnen werken.

Op de hoogte blijven

@uijttewaaltuinen

Voor de aan- en afvoer van materialen tijdens de aanleg gebruiken wij vaak deze haakarm-carrier. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk een containerbak plaatsen en weer ophalen.

Voor de aan- en afvoer van materialen tijdens de aanleg gebruiken wij vaak deze haakarm-carrier. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk een containerbak plaatsen en weer ophalen. ...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Waarom de toplaag afgraven?

Om het mooiste resultaat te verkrijgen is de juiste grondvoorbereiding essentieel. Met name in nieuwbouwwijken zien we vaak kleigrond, geen optimale grond voor beplanting en bestrating. Beplanting vraagt om een andere ondergrond dan een terras of een oprit. Waar beplanting een voedende bodem nodig heeft, is voor een terras een stevig zandbed het beste. Een oprit wordt nog steviger door toevoegen van puin in de onderlaag.

Wilt u weten wat de beste bestrating voor uw situatie is?

Wij adviseren u graag! Neem contact op voor meer informatie of lees meer over bestraten. U bereikt ons telefonisch via 06 1244 5605 en per mail via info@uijttewaaltuinen.nl.

Chat met ons