Bestrating

Bestrating

Wij kunnen de gehele bestrating rondom uw huis van terras tot oprit voor u verzorgen. Bestrating komt in vele vormen en maten, denk aan keramische tegels met prints of houtlook, betontegels, groene tegels, grind, split en nog meer.

Klanten beoordelen ons met

4.7
Gebaseerd op 13 recensies
powered by Google
js_loader

Combinatie van bestrating

Om een groter oppervlak optisch te breken kan een combinatie van verschillende materialen een goede oplossing zijn. Door het gebruik van grind naast de grote tegel in het voorbeeld hierboven wordt tegelijk de hemelwaterafvoer verbeterd.

Soorten legverbanden

Het legverband is het patroon waarin de tegel wordt gelegd. Dezelfde tegel kan in een ander legverband een geheel andere uitstraling krijgen. Blokverband of halfsteenverband oogt strak. Een combinatie van verschillende legverbanden zorgt voor een meer speels beeld.

Waterdoorlatende verharding

Als grote oppervlaktes worden voorzien van verharding is het noodzakelijk om ook met de afvoer van hemelwater rekening te houden. Dit kan bij voorbeeld door het gebruik van grind of groene tegels. Uiteraard zijn er meer opties voor het afvoeren van water, wij adviseren u graag.

Op de hoogte blijven

@uijttewaaltuinen

Voor de aan- en afvoer van materialen tijdens de aanleg gebruiken wij vaak deze haakarm-carrier. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk een containerbak plaatsen en weer ophalen.

Voor de aan- en afvoer van materialen tijdens de aanleg gebruiken wij vaak deze haakarm-carrier. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk een containerbak plaatsen en weer ophalen. ...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Wilt u weten wat de beste bestrating voor uw situatie is?

Wij adviseren u graag! Neem contact op voor meer informatie of lees meer over grondvoorbereiding. U bereikt ons telefonisch via 06 1244 5605 en per mail via info@uijttewaaltuinen.nl.

Chat met ons