Utrecht en omstreken
Bel of app: 0612445605

Voor het aanleggen van uw ontwerp Grondwerk Bestrating Houtwerk Beplanting Tuinverlichting

Het ontwerp is definitief,

nu moet de realisatie vorm krijgen. Wij maken een duidelijke en heldere begroting welke met u wordt besproken. Na goedkeuring van de begroting en de keuzes in materialen vastgesteld zijn kunnen wij beginnen met de aanleg van uw tuin/project. Alle materialen kunnen door ons verzorgd worden zo kunnen wij alles makkelijker inplannen en de klant ontzorgen.

Bestrating

Een vast gegeven is de tuin is toch meestal wel de bestrating. Het uitkiezen van de bestrating is vaak een hele uitdaging, er wordt vaak gekeken naar een betontegel maar de laatste jaren komt de keramische tegel ook steeds vaker voor in de tuin wat voor een hele andere beleving zorgt. Het bestellen van bestrating kan veel werk in beslag nemen aangezien de levertijden nogal uiteen kunnen lopen, zo werken wij met vaste leveranciers om hier zo goed mogelijk mee om te kunnen gaan.

Bestrating
Grondwerk

Grondwerk

De basis van de tuin begint bij een goede verharding, dit is van wezenlijk belang voor de duurzaamheid van uw tuin/ bestrating. Voor strak en duurzaam straatwerk is het van belang dat de fundering van de bestrating juist wordt uitgevoerd en niet bezuinigd wordt op de ondergrond.
Bij een oprit is het namelijk van belang dat er een goede puinlaag in combinatie met zand gevormd wordt onder de bestrating, zodat de bestrating er zo strak mogelijk in blijft liggen.

Houtwerk

Naast het plaatsen van schuttingen is het ook mogelijk ander houtwerk te laten realiseren door Uijttewaal Tuinen. Denk hierbij aan het op maat maken van tuinhuizen, eventueel gecombineerd met een houten vlonder. Maar ook een overkapping of pergola is geen probleem en wordt naar uw wensen gemaakt.

Houtwerk
Tuinverlichting

Tuinverlichting

Om ook in de avonduren te kunnen genieten van uw nieuwe tuin is tuinverlichting essentieel. Wij laten de verlichting aansluiten door een elektriciƫn zodat dit vakkundig wordt aangesloten. Niet alleen een lamp aan uw huis of schuurtje, maar juist ook de zwakstroomverlichting tussen uw borders of om die mooie boom eens extra mooi aan te lichten.

Beplanting

Voor de beplanting en het gazon wordt in de meeste gevallen de bovenste laag afgegraven en vervolgens bemeste- tuinaarde aangebracht, zodat de jonge aanplant/ gazon goede nieuwe wortels kan maken en het onderhoud versoepelt.

Beplanting
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Ook het onderhoud van u tuin kunt u aan ons overlaten: Snoeien, maaien of de tuin winterklaar maken. Wij nemen u graag het grote werk uit handen zodat u heerlijk in uw tuin kunt genieten.

Kortom,

Uijttewaal Tuinen is een enthousiast bedrijf die al uw buitenwerk kan verzorgen, van ontwerp over uitvoering in alle disciplines tot tuinonderhoud.

Martijn Uijttewaal:
``Ik vind het leuk om samen met de klant tot een mooi idee te komen en het daarna te realiseren. De uitgebreide werkzaamheden van het vak maken dat je elke dag weer voor een nieuwe uitdaging staat!``