Utrecht en omstreken
Bel of app: 0612445605

Bestrating

Wij kunnen de gehele bestrating rondom uw huis van terras tot oprit  voor u verzorgen.

Bestrating komt in vele vormen en maten, denk aan keramische tegels met prints of houtlook, betontegels, groene tegels, grind, split en nog meer.

Combinatie van
bestrating

Om een groter oppervlak optisch te breken kan een combinatie van verschillende materialen een goede oplossing zijn. Door het gebruik van grind naast de grote tegel in het voorbeeld hierboven wordt tegelijk de hemelwaterafvoer verbeterd.

Soorten
legverbanden

Het legverband is het patroon waarin de tegel wordt gelegd. Dezelfde tegel kan in een ander legverband een geheel andere uitstraling krijgen. Blokverband of halfsteenverband oogt strak. Een combinatie van verschillende legverbanden zorgt voor een meer speels beeld.

 

Waterdoorlatende
verharding

Als grote oppervlaktes worden voorzien van verharding is het noodzakelijk om ook met de afvoer van hemelwater rekening te houden. Dit kan bij voorbeeld door het gebruik van grind of groene tegels. Uiteraard zijn er meer opties voor  het afvoeren van water, wij adviseren u graag.

"Wij ontzorgen u graag"

Samenstellen en bestellen van bestrating kan erg tijdrovend zijn. De krapte op de markt zorgt hierbij vaak voor een logistieke uitdaging. Wij hebben vaste leveranciers en kunnen daardoor snel schakelen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen en verzorgen bestellen, levering en natuurlijk leggen!

Wilt u weten wat de beste bestrating voor uw situatie is?

Wij adviseren u graag!

neem contact op voor meer informatie >Lees meer over grondvoorbereiding >